Fittbutiq Kitchen
A minőségre garanciát vállalunk!

Csapatunk minden tagja hisz abban, hogy a Fittbutiq Kitchen azért is a "jövő konyhája", mert az egyre rohanó, felgyorsult hétköznapokhoz a szervezetünknek is alkalmazkodnia kell, de nem mindegy, hogy testünket, szervezetünket milyen összetevőjű, milyen minőségű ételekkel tápláljuk. A Fittbutiq Kitchen egy alternatív egészséges megoldást kínál, hiszen nálunk a vendég gyorsan, egészségeset és finomat ehet.

Hiszünk abban, hogy az egészséges életmód mindenki számára elérhető, a 13. kerületi lokációra is ezért esett a választásunk, hogy minél többen elérjék akár helyben, akár elviteles fogyasztás révén ételeinket.

Azon vendégeinknek, akiknek nincs ideje sportolni, edzőterembe járni, a Fittbutiq Kitchen lehetőséget kínál egészségesen, tudatosan és jóízűen étkezni.

etlapunk-minoseg-logo
8
+

Saláta fajta

45
+

Ételeink választéka

7
+

Csapatunk száma

145
+

Burger variáció

Fittbutiq Kitchen
Amit ügyfeleink mondanak rólunk

Köszönjük, hogy ennyien ellátogattatok már egészséges gyorséttermünkbe, és kóstóltátok meg egészséges ételeinket! A következőket mondtátok:

Fittbutiq Kitchen
Legyél az első, aki értesül újdonságainkról

Ha olvasod a cikket, akkor valószínűleg érdekel az egészséged és tudatosan élsz! De valójában nem az a fontos, hogy miért is olvasod e sorokat, ha itt jársz, akkor érdekel a téma és vagy így élsz, vagy a változtatásra való minimális hajlam megvan benned! Itt pedig jó helyen jársz!